dijous, 14 d’agost del 2008

Homenatge a Yolanda Sin St. Cebrià de Vallalta

TROBADA DE CONTACONTES

Dissabte 14 de juny de 2008, al Parc Puigverd de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme), se celebra una trobada de contacontes en homenatge a l'excel.lent narradora oral (i millor persona) YOLANDA SIN, que va morir el passat gener.

L'acte, organitzat per l'Associació Cultural Tramendus i possible gràcies al suport de l'ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, comptarà amb la presència d'alguns dels millors contacontes i narradors del país. Està confirmada la participació de Pepa Llobet, Susana Tornero, Isaac Aguareles, Cristina Contreras, Susagna, Perot, Imma Zapata, Ignasi Potrony, Teresa Saladich, Xavi Demelo, Vivim del Cuentu, Mar Ortega, Noemí Caballer Balust, Delícies, Xavier Gállego i Maria Alcázar.

Les actuacions es distribuiran en dues sessions: una de tarda, de 17 a 20 hores, per a totes les edats; i una segona, a partir de les 22 hores, per a públic adult. En ambdós casos, l'entrada és lliure i gratuïta.

Aquesta mena de trobades, poc habitual al nostre país, és una extraordinària oportunitat per a acostar-se al món de la narració oral, on es guarda la saviesa adquirida al llarg dels mil·lennis per la humanitat, condensada en els arquetips que ens la transmeten.